Kkoott - top in soft coat

coating

Frits_softcoating_licht.jpg

KKOOTT vervaardigt (meubel)elementen van polyether schuim die worden voorzien van een elastische coating, opgebouwd uit drie lagen. Als eerste een lijmlaag, gevolgd door polyurea en als laatste wordt de kleurlaag aangebracht. Alle lagen zijn elastisch waardoor een flexibele rubberen huid ontstaat die duurzaam, water- en UV bestendig is. Dus geschikt voor binnen en buiten!

 

Door de naadloze verwerking kan er geen vuil in gaan zitten. Daarbij is het product gemakkelijk te reinigen met een zachte zeep en heeft een anti bacteriële certificering. 

 

Naast schuimmeubelen is het ook mogelijk (scheidings)wanden te bekleden met gecoate schuimdelen. Deze kunnen voorzien worden van een profiel en in een kleur naar wens worden gecoat. Een verfraaiing voor elke ruimte en ook nog eens geluiddempend.

 

Harde coating

Een zeer sterke coating die toegepast kan worden op harde ondergronden zoals bv. MDF maar ook op EPS (piepschuim). EPS laat zich zeer gemakkelijk vormen en kan worden voorzien van een harde sterke grovere coating. Deze heeft een industriële uitstraling en is zeer geschikt voor meubilair in openbare ruimtes, zoals scholen, maar ook voor tuinmeubilair. Een waterdicht en UV bestendig materiaal. Dus zeer goed te reinigen en een kleurrijke uitstraling.

 

Het kleurenpallet van coating producten is zeer uitgebreid. Alle RAL, Sikkens en NCS kleuren zijn mogelijk. 

 

Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.