Kkoott - top in soft coat

over kkoott

Sinds 2009 biedt KKOOTT totaalconcepten in coating. Meubelen en elementen van PU-schuim voorzien van een soft touch coating. Een flexibele rubberen laag die duurzaam, waterdicht en UV-bestendig is. 

 

Foamcoating producten kunnen voor vele doeleinden ingezet worden. Onze opdrachtgevers zijn heel divers: (interieur)architecten, standbouwers, interieurbouwers, designers, zorginstellingen, maar ook particulieren.

 

KKOOTT maakt alles op maat waardoor er oneindig veel mogelijk is. Op basis van uw wensen maken we vrijblijvend een offerte met een bijbehorende tekening. 

Heeft u de ruimte maar nog geen concreet beeld van hoe deze in te richten? Wij denken graag met u mee. Onze creativiteit, materialen- en technische kennis zijn hierin een toegevoegde waarde. Net als onze samenwerking met interieurontwerpers en designers.

 

Harde coating

Naast zachte meubels en elementen is het ook mogelijk te kiezen voor een harde zeer sterke uitvoering. De basis van EPS (piepschuim) of MDF, wordt voorzien van een zeer sterke industriële coating. Dit maakt deze producten zeer geschikt voor openbare ruimtes zoals bv. scholen. Maar ook voor tuinmeubilair is het zeer geschikt aangezien de coating waterdicht en UV bestendig is.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.